Undset Rectangle 1

 > 

 > 

NY NETTSIDE AV KOMPANI KVAM

NY NETTSIDE AV KOMPANI KVAM

Kjære medlem

Sigrid Undset-selskapet har fått ny nettside. Du finner den på samme adresse som før, men nå med lenker til mer interessant og godt Undset-stoff. Du finner info om Litteraturfestivalen og Bjerkebæk, ikke minst finner du bøkene hennes digitalisert på Nasjonalbiblioteket, og stadig flere titler kommer ut i nye tekstkritiske utgaver, av Bokselskapet. Håper du får lyst til å undersøke lenker og design, gå inn på: https://www.undset.no/

 I tiden som kommer vil vi fortsette arbeidet med å oppdatere arkivet med blant annet tidligere utgivelser av Gymnadenia og oversettelser av enkelte tekster til engelsk. Foreløpig er ikke alt lagt ut, men følg med – hjemmesiden vil stadig oppdateres.

Onsdag 20. mai – Sigrid Undsets bursdag – vil vi sende det annonserte foredraget av Vigdis Hjorth på hjemmesiden klokka 18.00.

Den nærmeste tiden kan siden oppføre seg litt rart på grunn av vedlikehold, men det går seg til og vi håper du vil få glede av denne nye digitale plattformen for Sigrid Undset-formidling.

Vi i styret i Sigrid Undset-selskapet benytter anledningen til å ønske alle fortsatt god vår og en flott 17-mai-feiring!