Undset Rectangle 1

 > 

 > 

PROGRAMMET FOR SIGRID UNDSET-DAGENE ER KLART!

PROGRAMMET FOR SIGRID UNDSET-DAGENE ER KLART!

Programmet er sluppet:

Velkommen til Sigrid Undset-dagene
21.-22. november

Norsk Litteraturfestival så dagens lys for 25 år siden, etablert med utgangspunkt i et seminar om Sigrid Undsets forfatterskap. I jubileumsåret vender vi tilbake til utgangspunktet og inviterer til Sigrid Undset-dagene lørdag 21. og søndag 22. november. Nå er programmet klart!

Nøyaktig 100 år etter at Sigrid Undset ga ut første bind av Kristin Lavrandsdatter-trilogien feirer vi Nobelverket og litteraturen i sin alminnelighet med et variert program som kretser omkring både klassikere og nyere norsk litteratur. I løpet av festivalhelgen kan du, i tillegg til å få med deg Marit Eikemos Undset-forelesning, være med på et eksklusivt Anne-Cath. Vestly-arrangement i huset hun og familien en gang bodde i på Lillehammer, og du kan gå på konsert med Kjartan Fløgstad, Per Arne Glorvigen og NyNorsk Messingkvintett. Du kan også få med deg kunstnermøte med Roy Jacobsen eller overvære Hans Olav Lahlum, Torgrim Eggen og Sigrun Slapgards biografisamtale.

Se hele programmet og kjøp billetter her.

Av smittevernhensyn har vi få publikumsplasser, så sikre deg billetter i dag!

Festivalen forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene til Folkehelseinstituttet og legger til rette for en trygg festivalopplevelse for våre publikummere.

Velkommen til Sigrid Undset-dagene!